Seifuri benzinarii

Seifuri benzinarii certificate antiefractie conform standardelor EN 1143 sau EN 14450.

seifuri benzinarii www.e-seif.ro
Seif IVT19 cu fanta de transfer – certificat antiefractie conform EN 14450

Legislatia din Romania obliga benzinariile sa detina un seif special pentru depozitarea incasarilor. Acest tip de seif trebuie sa fie echipat cu un sertar de transfer sau o fanta de transfer. Astfel angajatii statiei PECO au posibilitatea sa introduca banii in seif fara sa fie nevoiti sa deschida usa seifului. In acest fel, chiar si in cazul unei amenintari, angajatii nu pot deschide seiful. Periodic o echipa specializata in transportul de valori deschide usa seifului si transfera banii la banca.

Fanta de transfer a seifului este prevazuta cu un mecanism ce nu permite extragerea bunurilor din seif deoarece bunurile introduse in aceasta cad in seif doar cand se inchide usa compartimentului de transfer.

O alta varianta de seif pentru benzinarie este cea cu sertar de transfer. Acesta are un mecanism de protectie anti fishing mai sofisticat decat seifurile cu fanta. De asemenea, sertarul de transfer al seifului este prevazut cu o incuietoare cu cheie sau electronica. In general, seifurile cu sertar de transfer sunt certificat antiefractie conform standardului EN 1143 care ofera o rezistenta superioara lui EN 14450.


Seifuri benzinarii in oferta noastra – din stoc sau pe comanda!

Daca aveti nevoie de consultanta privind alegerea seifului potrivit pentru benzinaria dumneavoastra, va rugam sa ne contactati utilizand datele de la sectiunea contact. De asemenea ar trebui sa ascultati si parerea evaluatorului de risc la securitate fizica!